flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в Іванівському районному суді Одеської області

18 вересня 2013, 16:57
День відкритих дверей в Іванівському районному
суді Одеської області
 
18 вересня 2013 року                                                                  смт.Іванівка
 
 З метою підвищення ефективності організації діяльності суду, надання можливості громадянам вільного доступу до інформації про діяльність Іванівського районного суду  Одеської області, а також забезпечення відкритості та прозорості у його діяльності, підвищення довіри громадян, формування у них поваги до права, в Іванівському районному суді 18 вересня проведено захід «День відкритих дверей».
 Про проведення даного заходу судом проінформовано громадськість шляхом розміщення відповідного оголошення на офіційній веб–сторінці суду та на інформаційному стенді суду . 
 У заході взяли участь школярі старших класів Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім..Б.Деревянка та Бузинівської ЗОШ  І-ІІ ступенів.
 Учасникам заходу була запропонована пізнавальна екскурсія, під час якої вони мали змогу  ознайомитися з приміщенням Іванівського районного суду  , організацією роботи суду, порядком розгляду судових справ,  фіксування судового процесу, роботою та обов’язками працівників апарату суду, поспілкуватися з працівниками апарату суду, суддями  . 
 Заступник керівника апарату суду   у доступній для відвідувачів формі розповів про інформаційно-технічну роботу в суді, зокрема, про автоматизований документообіг суду, порядок розподілу судових справ та ін., про відеоконференцзв'язок. 
 Суддя Тимчук Р.М. розповів учням про історію та сучасність Іванівського районного суду, суддя Кравчук О.О. провів бесіду на тему: «Завдання суду. Нововведення у законодавстві з питань судоустрою»
 В заході взяла  участь адвокат Столяренко В.М. яка розповіла про участь адвокат у судовому процесі .
 Слухачів заходу  зацікавили питання  щодо сімейних правовідносин, торкнулись теми вчинення правопорушень неповнолітніми, діти проявили свою обізнаність в області правознавства.   
 На завершення заходу для учасників було проведено правову вікторину, в які дуже активно діти прийняли участь , проявили заінтересованість та свої знання, активні учасники отримали в якості подарунка «Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод»
 На завершення учасники заходу висловили щирі слова вдячності працівникам суду за зустріч та змістовну бесіду, виявили бажання відвідати суд ще раз.
 
 
В.о. керівника апарату суду                                                             Лисенко Ю.М.