flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про рішення суду щодо Станілевич Ірини Василівни

09 лютого 2024, 11:31

Іванівський районний суд Одеської області, що розташований за адресою: 67200, Одеська область Березівський район смт. Іванівка, вул. Центральна 81А, Email: inbox@iv.od.court.gov.ua, веб-сайт: https://court.gov.ua/sud1509/ (суддя Кравчук О.О., 2 поверх, каб.№205) повідомляє наступне.

  08 лютого 2024 року по справі №499/20/24  за позовною заявою Акціонерного товариства ‘’УНІВЕРСАЛ БАНК’’до Станілевич Ірини Василівни про стягнення заборгованості було винесено заочне рішення та позовну заяву задоволено.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою до Іванівського районного суду Одеської області протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Заочне рішення може бути оскаржене до Одеського апеляційного суду, відповідачем у разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення, а позивачем у загальному порядку.

Заочне рішення набирає законної сили після закінчення строку для подання відповідачем письмової заяви про перегляд заочного рішення.

Відповідач може отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1509/

 

 

 

Суддя Іванівського районного суду

Одеської області                                                                                             Олександр КРАВЧУК