flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду Семенюк Лади Олександрівни

21 березня 2024, 13:50

Іванівський районний суд Одеської області, що розташований за адресою: 67200, Одеська область Іванівський район смт. Іванівка, вул. Центральна 81А, Email: inbox@iv.od.court.gov.ua, веб-сайт: https://court.gov.ua/sud1509/ (суддя Тимчук Р.М., 2 поверх, каб.№206) повідомляє наступне.

    У Іванівському районному суді Одеської області перебуває в провадженні  справа за позовом Семенюк Миколи Ігоровича (адреса реєстрації місця проживання с.Знамянка, вул.Болгарська, буд.№52 Березівський район Одеська область) до Семенюк Лади Олександрівни (адреса реєстрації місця проживання с.Знам’янка, вул.Пушкінська, буд.№52 Березівський район Одеська область) про розірвання шлюбу.

    Семенюк Лада Олександрівна викликається в судове засідання як відповідач.

    Справа №499/969/23

    Судове засідання призначене на 09 годину 00 хвилин 02 квітня 2024 року в приміщенні Іванівського районного суду Одеської області.

    Відповідач може отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://iv.od.court.gov.ua/sud1509/.

    Відповідач зобов'язаний повідомити суд про причини своєї неявки. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

    Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами, зловживання процесуальними правами не допускається. У випадку невиконання процесуальних обов'язків, зловживання процесуальними правами з урахуванням конкретних обставин справи суд може постановити ухвалу про стягнення з учасника справи в дохід державного бюджету штрафу у сумі до від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

 

Суддя Іванівського районного суду

Одеської області                                                                                             Руслан ТИМЧУК