flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Жорня Дмитро Костянтинович

16 березня 2020, 16:45

ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Центральна, 81-а, смт Іванівка, Іванівський р-н, Одеська обл., 67200

e-mail: inbox@iv.od.court.gov.ua, web: https://iv.od.court.gov.ua,

тел./факс: (04854) 3-11-02, код ЄДРПОУ – 02897721

 ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 Жорня Дмитро Костянтинович

 

Іванівський районний суд Одеської області, що розташований за адресою: 67200, Одеська область Іванівський район смт. Іванівка, вул. Центральна 81А, Email: inbox@iv.od.court.gov.ua, веб-сайт: https://court.gov.ua/sud1509/ (суддя Погорєлов І.В., 2 поверх, каб.№201) повідомляє наступне.

У Іванівському районному суді Одеської області розглядається справа за позовною заявою  позовну заяву Монінець Надії Геннадіївни (67251, Одеська область, Іванівський район с. Бузинове вул. Незалежності 5) до Жорні Дмитра Костянтиновича (67253, Одеська область, Іванівський район с. Руська Слобідка вул. Радісна 45) про стягнення аліментів на утримання дітей.

  Жорня Дмитро Костянтинович  викликається в судове засідання як відповідач.

Справу призначено до судового розгляду  на 11 годину 00 хвилин 08 квітня 2020 року в приміщенні Іванівського районного суду Одеської області.

Відповідач може отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1509/.

У п’ятнадцятиденний строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов’язаний надіслати  іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред’явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п’ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої – п’ятої  ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої – п’ятої  ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Відповідач зобов'язаний повідомити суд про причини своєї неявки. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами, зловживання процесуальними правами не допускається. У випадку невиконання процесуальних обов'язків, зловживання процесуальними правами з урахуванням конкретних обставин справи суд може постановити ухвалу про стягнення з учасника справи в дохід державного бюджету штрафу у сумі до від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

Суддя Іванівського районного суду

Одеської області                                                                                                          Погорєлов І.В.