flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Гончарук Тетяна Олексіївна Гончарук Станіслав Миколайович Гончарук Артем Миколайлвич

27 березня 2020, 11:08

УКРАЇНА

ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД  ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

67200 Україна  Одеська область Іванівський район смт Іванівка  вул. Центральна №81-а,

Тел. № (048-54) 3-14-90

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

Гончарук Тетяна Олексіївна

Гончарук Станіслав Миколайович

Гончарук Артем Миколайлвич

 

Іванівський районний суд Одеської області, що розташований за адресою: 67200, Одеська область Іванівський район смт. Іванівка, вул. Центральна 81А, Email: inbox@iv.od.court.gov.ua, веб-сайт: https://court.gov.ua/sud1509/ (суддя Погорєлов І.В., 2 поверх, каб.№201) повідомляє наступне.

У Іванівському районному суді Одеської області розглядається справа  позовну заяву Гончарука Василя Семеновича (67232, Одеська область Іванівський район, с. Северинівка, вул. Центральна 156) до Гончарук Тетяни Олексіївни (67232, Одеська область Іванівський район, с. Северинівка, вул. Центральна 156), Гончарука Станіслава Миколайовича (67232, Одеська область Іванівський район, с. Северинівка, вул. Центральна 156), Гончарука Артема Миколайовича (67232, Одеська область Іванівський район, с. Северинівка, вул. Центральна 156) про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

Гончарук Т.О., Гончарук С.М., Гончарук А.М. викликаються в судове засідання як відповідачі.

Розгляд справи відкладено на 09 годину 00 хвилин 14 квітня 2020 року в приміщенні Іванівського районного суду Одеської області.

Відповідач може отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1509/.

Відповідач зобов'язаний повідомити суд про причини своєї неявки. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами, зловживання процесуальними правами не допускається. У випадку невиконання процесуальних обов'язків, зловживання процесуальними правами з урахуванням конкретних обставин справи суд може постановити ухвалу про стягнення з учасника справи в дохід державного бюджету штрафу у сумі до від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

 

Суддя Іванівського районного суду

Одеської області                                                                                                          І.В. Погорєлов