flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено неповнолітнього за крадіжку мобільного телефону

10 вересня 2021, 09:02

Іванівським районним судом Одеської області розглянуто кримінальне провадження відносно неповнолітнього, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Так, перебуваючи в гостях у знайомої, під час її тимчасової відсутності обвинувачений здійснив крадіжку телефону, який належав господині, після чого зник та викраденим майном розпорядився на власний розсуд.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав у повному обсязі, та щиро розкаювався, шкоду завдану потерпілій відшкодував у повному обсязі.

За результатом розгляду кримінального провадження, керуючись законом, враховуючи ту обставину що обвинувачений є неповнолітньою особою, а також наявність в діях обвинуваченого пом'якшуючих обставин, суддею Іванівського районного суду Одеської області винесено вирок, яким обвинуваченого визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення та присуджено покарання у вигляді 100 (ста) годин громадських робіт.