flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння покарано жителя села Березівського району

09 червня 2023, 14:48

Іванівський районний суд Одеської області притягнув до адміністративної відповідальності жителя Березівського району за вчинене правопорушення передбачень передбачених ч. 5 статті 126, ч.1 ст.130 КУпАП.

Так, 07 травня 2023 року в селі Знам’янка чоловік керував, повторно протягом року, автомобілем, не маючи права керування таким транспортним засобом, в стані алкогольного сп’яніння. Огляд водія на стан сп’яніння за згоди водія у встановленому порядку проводився із застосуванням приладу газоаналізатор «АЛКОТЕСТ» у присутності двох свідків.

Вивчивши матеріали справи та врахувавши, що по справі зібрано достатньо доказів, які не викликають сумнівів у своїй достовірності і допустимості та які підтверджують вчинення даним громадянином адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 5 статті 126, ч. 1 ст.130 КУпАП, за вчинене правопорушення.

Судом, громадянина було визнано винним та накладено на правопорушника адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40800 (сорок тисяч вісімсот) гривень.