flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча нарада з працівниками апарату суду

13 листопада 2023, 11:18

В Іванівському районному суді Одеської області керівником апарату суду Черновою-Наріжною Оксаною Анатоліївною була проведена нарада, що стосувалася оновленого функціоналу в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

Особливу увагу було приділено такому питанню: в підсистемі «Електронний кабінет» Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи доступний розділ «Виконавчі документи», в якому всі учасники судової справи зможуть отримувати доступ до виконавчих документів, що видані судами. Учасники справи з статусом «Боржник» мають можливість сплатити суми стягнення через Електронний кабінет. Інформація про сплату автоматично надсилається до автоматизованої системи документообігу суду. У разі відсутності сплати суми стягнення в законодавчо визначений термін сторона з статусом «Стягувач» має можливість подання виконавчого документу засобами Електронного Кабінету до Автоматизованої системи виконавчого провадження Міністерства юстиції України.

По завершенню наради, керівник апарату суду звернула увагу всіх присутніх на здійснення практичного застосування оновленого функціоналу.