flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено робочу зустріч з адвокатами, особами, які надають юридичні послуги та начальником Іванівського бюро правової допомоги

17 березня 2020, 10:58

В Іванівському районному суді Одеської області було проведено робочу зустріч з адвокатами, особами, які надають юридичні послуги та начальником Іванівського бюро правової допомоги.

Під час зустрічі було обговорено ряд питань та зауважень що стосується порядку оформлення та подачі до суду позовних заяв.

Також, було нагадано присутнім про роботу підсистеми «Електронний суд» та можливості виклику учасників судового процесу до суду шляхом надіслання SMS-повідомлень, що дає можливість прискорити розгляд судових справ та оперативно обмінюватися інформацією.

Керівник апарату зазначила, що вже на протязі певного часу, йде співпраця суду з адвокатами, особами, які надають юридичні послуги та з Іванівським бюро правової допомоги, в частині виклику учасників судового процесу до суду шляхом надіслання SMS-повідомлень, що позитивно впливає на терміни розгляду судових справ. Тому, керівник апарату суду сподівається на продовження такої співпраці.